Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24222
Назва: Використання блок-модульного методу проектування закладів ресторанного господарства
Автори: Карасенко, К. Л.
Науковий керівник : Чорна, Н. В.
Набокова, А. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Карасенко К. Л. Використання блок-модульного методу проектування закладів ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Чорна Н. В., Набокова А. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 26.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24222
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_26.pdf120.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.