Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБреславець, Т. В.-
dc.contributor.authorЗозуля, Т. Д.-
dc.date.accessioned2023-02-27T09:36:27Z-
dc.date.available2023-02-27T09:36:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЗозуля Т. Д. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Бреславець Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 23.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24219-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_23.pdf119.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.