Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24219
Название: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
Авторы: Зозуля, Т. Д.
Научный руководитель: Бреславець, Т. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Зозуля Т. Д. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Бреславець Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 23.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24219
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_23.pdf119.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.