Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24215
Назва: Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом
Автори: Желєва, Т. С.
Науковий керівник : Федак, Н. В.
Хаустова, Т. М.
Діхтярь, А. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Желєва Т. С. Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Федак Н. В., Хаустова Т. М., Діхтярь А. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24215
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_19.pdf119.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.