Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24215
Назва: | Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом |
Автори: | Желєва, Т. С. |
Науковий керівник : | Федак, Н. В. Хаустова, Т. М. Діхтярь, А. М. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Желєва Т. С. Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Федак Н. В., Хаустова Т. М., Діхтярь А. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 19. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24215 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_19.pdf | 119.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.