Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24213
Назва: Дослідження властивостей рецептурних компонентів, що входять до складу млинців
Автори: Дейнеко, О. М.
Бондаренко, О. Ю.
Науковий керівник : Юрченко, С. Л.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейнеко О. М., Бондаренко О. Ю. Дослідження властивостей рецептурних компонентів, що входять до складу млинців. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Юрченко С. Л. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 17.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24213
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_17.pdf119.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.