Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24198
Назва: Вплив термообробки на фізико-хімічні показники виноматеріалів типу портвейн
Автори: Агафонова, Н. М.
Гниломедова, Н. В.
Науковий керівник : Гержикова, В. Г.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Агафонова Н. М. Гниломедова Н. В. Вплив термообробки на фізико-хімічні показники виноматеріалів типу портвейн. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Гержикова В. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 3.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24198
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_3.pdf120.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.