Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24198
Назва: | Вплив термообробки на фізико-хімічні показники виноматеріалів типу портвейн |
Автори: | Агафонова, Н. М. Гниломедова, Н. В. |
Науковий керівник : | Гержикова, В. Г. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Агафонова Н. М. Гниломедова Н. В. Вплив термообробки на фізико-хімічні показники виноматеріалів типу портвейн. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Гержикова В. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 3. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24198 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_3.pdf | 120.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.