Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180
Назва: Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів
Автори: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Ганна Вікторівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Болховітіна О. І. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів : монографія. Х. : ДБТУ, 2023. 193 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії узагальнено результати досліджень, спрямованих на наукове обґрунтування використання шротів кедрового та волоського горіхів в технології пісочного здобного печива з частковою заміною твердого жиру рідкою олією, що дозволить уникнути додаткового застосування для стабілізації емульсійного напівфабрикату синтетичних емульгаторів та отримати печиво з високою харчовою та біологічною цінністю. Видання пропонується для викладачів, аспірантів та студентів спеціальності «Харчові технології». Видання також може бути використане студентами споріднених спеціальностей, працівниками харчової галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mon_zdobne pechyvo_2023.pdf3.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.