Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorНовік, Ганна Вікторівна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2023-02-25T18:40:13Z-
dc.date.available2023-02-25T18:40:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Болховітіна О. І. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів : монографія. Х. : ДБТУ, 2023. 193 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180-
dc.description.abstractУ монографії узагальнено результати досліджень, спрямованих на наукове обґрунтування використання шротів кедрового та волоського горіхів в технології пісочного здобного печива з частковою заміною твердого жиру рідкою олією, що дозволить уникнути додаткового застосування для стабілізації емульсійного напівфабрикату синтетичних емульгаторів та отримати печиво з високою харчовою та біологічною цінністю. Видання пропонується для викладачів, аспірантів та студентів спеціальності «Харчові технології». Видання також може бути використане студентами споріднених спеціальностей, працівниками харчової галузі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mon_zdobne pechyvo_2023.pdf3.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.