Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24180
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна | - |
dc.contributor.author | Новік, Ганна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Болховітіна, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-25T18:40:13Z | - |
dc.date.available | 2023-02-25T18:40:13Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Болховітіна О. І. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів : монографія. Х. : ДБТУ, 2023. 193 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180 | - |
dc.description.abstract | У монографії узагальнено результати досліджень, спрямованих на наукове обґрунтування використання шротів кедрового та волоського горіхів в технології пісочного здобного печива з частковою заміною твердого жиру рідкою олією, що дозволить уникнути додаткового застосування для стабілізації емульсійного напівфабрикату синтетичних емульгаторів та отримати печиво з високою харчовою та біологічною цінністю. Видання пропонується для викладачів, аспірантів та студентів спеціальності «Харчові технології». Видання також може бути використане студентами споріднених спеціальностей, працівниками харчової галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mon_zdobne pechyvo_2023.pdf | 3.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.