Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180
Название: Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Ганна Вікторівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Болховітіна О. І. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів : монографія. Х. : ДБТУ, 2023. 193 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії узагальнено результати досліджень, спрямованих на наукове обґрунтування використання шротів кедрового та волоського горіхів в технології пісочного здобного печива з частковою заміною твердого жиру рідкою олією, що дозволить уникнути додаткового застосування для стабілізації емульсійного напівфабрикату синтетичних емульгаторів та отримати печиво з високою харчовою та біологічною цінністю. Видання пропонується для викладачів, аспірантів та студентів спеціальності «Харчові технології». Видання також може бути використане студентами споріднених спеціальностей, працівниками харчової галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
mon_zdobne pechyvo_2023.pdf3.14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.