Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24177
Назва: Наукові основи ефекту індукованого тепломасообміну
Автори: Пак, Андрій Олегович
Пак, Аліна Володимирівна
Погожих, Микола Іванович
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
Сметанкіна, Наталя Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пак А. О., Пак А. В., Погожих М. І., Онищенко В. М., Сметанкіна Н. В. Наукові основи ефекту індукованого тепломасообміну: монографія. Харків : ДБТУ, 2023. 144 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуто феноменологічну гіпотезу ефекту індукованого тепломасообміну. Сформульовані необхідні та достатні умови для спостереження і регулювання ефекту індукованого тепломасообміну. На основі феноменологічних балансних рівнянь отримано рівняння ефекту індукованого тепломасообміну. Експериментальними дослідженнями доведено основні положення гіпотези ефекту індукованого тепломасообміну та виявлено можливості його використання для виконання низки теплових операцій переробної промисловості. Теоретичними дослідженнями виявлено особливості механізму та рушійні сили тепломасообміну під час індукованого тепломасообміну, які дозволяють керувати цим ефектом. Матеріали монографії будуть цікавими науковим співробітникам і практичним працівникам харчових та переробних галузей промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24177
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monograph_Pak_23.pdf5.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.