Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24177
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorПак, Аліна Володимирівна-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorОнищенко, В’ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorСметанкіна, Наталя Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-02-25T18:25:08Z-
dc.date.available2023-02-25T18:25:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПак А. О., Пак А. В., Погожих М. І., Онищенко В. М., Сметанкіна Н. В. Наукові основи ефекту індукованого тепломасообміну: монографія. Харків : ДБТУ, 2023. 144 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24177-
dc.description.abstractУ монографії розглянуто феноменологічну гіпотезу ефекту індукованого тепломасообміну. Сформульовані необхідні та достатні умови для спостереження і регулювання ефекту індукованого тепломасообміну. На основі феноменологічних балансних рівнянь отримано рівняння ефекту індукованого тепломасообміну. Експериментальними дослідженнями доведено основні положення гіпотези ефекту індукованого тепломасообміну та виявлено можливості його використання для виконання низки теплових операцій переробної промисловості. Теоретичними дослідженнями виявлено особливості механізму та рушійні сили тепломасообміну під час індукованого тепломасообміну, які дозволяють керувати цим ефектом. Матеріали монографії будуть цікавими науковим співробітникам і практичним працівникам харчових та переробних галузей промисловості.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНаукові основи ефекту індукованого тепломасообмінуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monograph_Pak_23.pdf5.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.