Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2415
Назва: До питання вдосконалення технології заточування ножів слайсера
Автори: Токарєв, А. Ю.
Фабричнікова, І. А.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Токарєв А. Ю., Фабричнікова І. А. До питання вдосконалення технології заточування ножів слайсера. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 243-244 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2415
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-243-244.pdf337.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.