Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2415
Title: До питання вдосконалення технології заточування ножів слайсера
Authors: Токарєв, А. Ю.
Фабричнікова, І. А.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Токарєв А. Ю., Фабричнікова І. А. До питання вдосконалення технології заточування ножів слайсера. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 243-244 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2415
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-243-244.pdf337.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.