Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2415
Название: До питання вдосконалення технології заточування ножів слайсера
Авторы: Токарєв, А. Ю.
Фабричнікова, І. А.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Токарєв А. Ю., Фабричнікова І. А. До питання вдосконалення технології заточування ножів слайсера. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 243-244 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2415
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-243-244.pdf337.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.