Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2415
Title: | До питання вдосконалення технології заточування ножів слайсера |
Authors: | Токарєв, А. Ю. Фабричнікова, І. А. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Токарєв А. Ю., Фабричнікова І. А. До питання вдосконалення технології заточування ножів слайсера. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 243-244 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2415 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-243-244.pdf | 337.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.