Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2403
Назва: Дослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпорту
Автори: Марченко, В. О.
Пак, А. О.
Сичова, т. О.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Марченко В. О., Пак А. О., Сичова Т. О. Дослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 213-216 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2403
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-213-216.pdf433.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.