Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2403
Название: Дослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпорту
Авторы: Марченко, В. О.
Пак, А. О.
Сичова, т. О.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Марченко В. О., Пак А. О., Сичова Т. О. Дослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 213-216 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2403
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-213-216.pdf433.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.