Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2403
Название: | Дослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпорту |
Авторы: | Марченко, В. О. Пак, А. О. Сичова, т. О. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Марченко В. О., Пак А. О., Сичова Т. О. Дослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 213-216 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2403 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-213-216.pdf | 433.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.