Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМарченко, В. О.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorСичова, т. О.-
dc.date.accessioned2022-07-01T15:37:51Z-
dc.date.available2022-07-01T15:37:51Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМарченко В. О., Пак А. О., Сичова Т. О. Дослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 213-216 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2403-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпортуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-213-216.pdf433.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.