Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24012
Title: Main features of ukrainian cuisine
Other Titles: Основні особливості української кухні
Authors: Онищенко, Т. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Онищенко Т. О. Main features of ukrainian cuisine (Основні особливості української кухні). Наук. кер. А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 255
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24012
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-255.pdf97.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.