Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24012
Title: | Main features of ukrainian cuisine |
Other Titles: | Основні особливості української кухні |
Authors: | Онищенко, Т. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Колесник, А. О. Мануєнкова, О. О. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Онищенко Т. О. Main features of ukrainian cuisine (Основні особливості української кухні). Наук. кер. А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 255 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24012 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-255.pdf | 97.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.