Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24012
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолесник, А. О.-
dc.contributor.advisorМануєнкова, О. О.-
dc.contributor.authorОнищенко, Т. О.-
dc.date.accessioned2023-02-24T10:43:52Z-
dc.date.available2023-02-24T10:43:52Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationОнищенко Т. О. Main features of ukrainian cuisine (Основні особливості української кухні). Наук. кер. А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 255uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24012-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15-
dc.titleMain features of ukrainian cuisineuk_UA
dc.title.alternativeОсновні особливості української кухніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-255.pdf97.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.