Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24012
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Колесник, А. О. | - |
dc.contributor.advisor | Мануєнкова, О. О. | - |
dc.contributor.author | Онищенко, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-24T10:43:52Z | - |
dc.date.available | 2023-02-24T10:43:52Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко Т. О. Main features of ukrainian cuisine (Основні особливості української кухні). Наук. кер. А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 255 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24012 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 | - |
dc.title | Main features of ukrainian cuisine | uk_UA |
dc.title.alternative | Основні особливості української кухні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-255.pdf | 97.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.