Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23995
Назва: Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас
Автори: Котляр, Олег Володимирович
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Ключові слова: піна;механічна міцність;піноемульсія;поверхнево-активна речовина;стабілізатор;гранична напруга зсуву
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Котляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014. № 3/10 (69). С. 45-49.
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 3/10 (69)
Короткий огляд (реферат): В статті представлено експериментальні дані щодо впливу стабілізатора, поверхнево-активних речовин, соняшникової олії на механічну міцність піноемульсійних систем. Обґрунтовано вибір та концентрації стабілізатора, поверхнево-активних речовин, що дозволяють стабілізувати та підвищити механічну міцність піноподібних систем, що містять соняшникову олію. Отримані закономірності дозволили стабілізувати структуру піноемульсійної системи на основі сухого жирового напівфабрикату.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23995
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kotlyar_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2014_3_10.pdf258.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.