Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23995
Назва: | Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас |
Автори: | Котляр, Олег Володимирович Горальчук, Андрій Богданович Гринченко, Ольга Олексіївна |
Ключові слова: | піна;механічна міцність;піноемульсія;поверхнево-активна речовина;стабілізатор;гранична напруга зсуву |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Котляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014. № 3/10 (69). С. 45-49. |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 3/10 (69) |
Короткий огляд (реферат): | В статті представлено експериментальні дані щодо впливу стабілізатора, поверхнево-активних речовин, соняшникової олії на механічну міцність піноемульсійних систем. Обґрунтовано вибір та концентрації стабілізатора, поверхнево-активних речовин, що дозволяють стабілізувати та підвищити механічну міцність піноподібних систем, що містять соняшникову олію. Отримані закономірності дозволили стабілізувати структуру піноемульсійної системи на основі сухого жирового напівфабрикату. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23995 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kotlyar_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2014_3_10.pdf | 258.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.