Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23995
Title: | Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас |
Authors: | Котляр, Олег Володимирович Горальчук, Андрій Богданович Гринченко, Ольга Олексіївна |
Keywords: | піна;механічна міцність;піноемульсія;поверхнево-активна речовина;стабілізатор;гранична напруга зсуву |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Котляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014. № 3/10 (69). С. 45-49. |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 3/10 (69) |
Abstract: | В статті представлено експериментальні дані щодо впливу стабілізатора, поверхнево-активних речовин, соняшникової олії на механічну міцність піноемульсійних систем. Обґрунтовано вибір та концентрації стабілізатора, поверхнево-активних речовин, що дозволяють стабілізувати та підвищити механічну міцність піноподібних систем, що містять соняшникову олію. Отримані закономірності дозволили стабілізувати структуру піноемульсійної системи на основі сухого жирового напівфабрикату. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23995 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kotlyar_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2014_3_10.pdf | 258.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.