Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23995
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-02-24T09:45:33Z-
dc.date.available2023-02-24T09:45:33Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКотляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014. № 3/10 (69). С. 45-49.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23995-
dc.description.abstractВ статті представлено експериментальні дані щодо впливу стабілізатора, поверхнево-активних речовин, соняшникової олії на механічну міцність піноемульсійних систем. Обґрунтовано вибір та концентрації стабілізатора, поверхнево-активних речовин, що дозволяють стабілізувати та підвищити механічну міцність піноподібних систем, що містять соняшникову олію. Отримані закономірності дозволили стабілізувати структуру піноемульсійної системи на основі сухого жирового напівфабрикату.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 3/10 (69)-
dc.subjectпінаuk_UA
dc.subjectмеханічна міцністьuk_UA
dc.subjectпіноемульсіяuk_UA
dc.subjectповерхнево-активна речовинаuk_UA
dc.subjectстабілізаторuk_UA
dc.subjectгранична напруга зсувуuk_UA
dc.titleВплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних масuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kotlyar_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2014_3_10.pdf258.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.