Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2395
Назва: | Особливості ціноутворення на продукцію сільського господарства |
Автори: | Чуйко, Є. О. Шигимага, С. Д. Антощенкова, В. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Чуйко Є. О, Шигимага С. Д., Антощенкова В. В. Особливості ціноутворення на продукцію сільського господарства. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 196-197 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2395 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-196-197.pdf | 289.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.