Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2395
Назва: Особливості ціноутворення на продукцію сільського господарства
Автори: Чуйко, Є. О.
Шигимага, С. Д.
Антощенкова, В. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Чуйко Є. О, Шигимага С. Д., Антощенкова В. В. Особливості ціноутворення на продукцію сільського господарства. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 196-197 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2395
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-196-197.pdf289.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.