Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2395
Название: Особливості ціноутворення на продукцію сільського господарства
Авторы: Чуйко, Є. О.
Шигимага, С. Д.
Антощенкова, В. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Чуйко Є. О, Шигимага С. Д., Антощенкова В. В. Особливості ціноутворення на продукцію сільського господарства. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 196-197 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2395
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-196-197.pdf289.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.