Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2395
Название: | Особливості ціноутворення на продукцію сільського господарства |
Авторы: | Чуйко, Є. О. Шигимага, С. Д. Антощенкова, В. В. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Чуйко Є. О, Шигимага С. Д., Антощенкова В. В. Особливості ціноутворення на продукцію сільського господарства. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 196-197 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2395 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-196-197.pdf | 289.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.