Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2395
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чуйко, Є. О. | - |
dc.contributor.author | Шигимага, С. Д. | - |
dc.contributor.author | Антощенкова, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-01T15:25:07Z | - |
dc.date.available | 2022-07-01T15:25:07Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Чуйко Є. О, Шигимага С. Д., Антощенкова В. В. Особливості ціноутворення на продукцію сільського господарства. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 196-197 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2395 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Особливості ціноутворення на продукцію сільського господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-196-197.pdf | 289.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.