Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23951
Назва: Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Хоменко, Андрій Володимирович
Кострова, Катерина Валеріївна
Ключові слова: біотехнологія;функціональні кисломолочні напої;сколотина;пряні овочі;наноструктуроване пюре
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В. Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2013. № 4/10 (64). С. 53-57.
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 4/10 (64)
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена розробці біотехнології отримання функціональних кисломолочних напоїв на основі сколотини з використанням в якості інновації добавок із коренів хрону, селери, імбиру та часнику у формі швидкозамороженого наноструктурованого пюре та екстрактами з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини (НЛПАРС), які характеризуються рекордним вмістом біологічно активних речовин (БАР).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23951
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pavlyuk_vostochno_evropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohyy_article_2013_4_10.pdf669.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.