Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23951
Назва: | Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Хоменко, Андрій Володимирович Кострова, Катерина Валеріївна |
Ключові слова: | біотехнологія;функціональні кисломолочні напої;сколотина;пряні овочі;наноструктуроване пюре |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В. Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2013. № 4/10 (64). С. 53-57. |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 4/10 (64) |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена розробці біотехнології отримання функціональних кисломолочних напоїв на основі сколотини з використанням в якості інновації добавок із коренів хрону, селери, імбиру та часнику у формі швидкозамороженого наноструктурованого пюре та екстрактами з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини (НЛПАРС), які характеризуються рекордним вмістом біологічно активних речовин (БАР). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23951 |
ISSN: | 1729-3774 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_evropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohyy_article_2013_4_10.pdf | 669.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.