Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23951
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Хоменко, Андрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кострова, Катерина Валеріївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-23T19:25:59Z | - |
dc.date.available | 2023-02-23T19:25:59Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В. Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2013. № 4/10 (64). С. 53-57. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1729-3774 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23951 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена розробці біотехнології отримання функціональних кисломолочних напоїв на основі сколотини з використанням в якості інновації добавок із коренів хрону, селери, імбиру та часнику у формі швидкозамороженого наноструктурованого пюре та екстрактами з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини (НЛПАРС), які характеризуються рекордним вмістом біологічно активних речовин (БАР). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 4/10 (64) | - |
dc.subject | біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | функціональні кисломолочні напої | uk_UA |
dc.subject | сколотина | uk_UA |
dc.subject | пряні овочі | uk_UA |
dc.subject | наноструктуроване пюре | uk_UA |
dc.title | Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_evropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohyy_article_2013_4_10.pdf | 669.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.