Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23951
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorХоменко, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorКострова, Катерина Валеріївна-
dc.date.accessioned2023-02-23T19:25:59Z-
dc.date.available2023-02-23T19:25:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В. Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2013. № 4/10 (64). С. 53-57.uk_UA
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23951-
dc.description.abstractРобота присвячена розробці біотехнології отримання функціональних кисломолочних напоїв на основі сколотини з використанням в якості інновації добавок із коренів хрону, селери, імбиру та часнику у формі швидкозамороженого наноструктурованого пюре та екстрактами з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини (НЛПАРС), які характеризуються рекордним вмістом біологічно активних речовин (БАР).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 4/10 (64)-
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectфункціональні кисломолочні напоїuk_UA
dc.subjectсколотинаuk_UA
dc.subjectпряні овочіuk_UA
dc.subjectнаноструктуроване пюреuk_UA
dc.titleБіотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_vostochno_evropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohyy_article_2013_4_10.pdf669.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.