Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23951
Название: | Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів |
Авторы: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Хоменко, Андрій Володимирович Кострова, Катерина Валеріївна |
Ключевые слова: | біотехнологія;функціональні кисломолочні напої;сколотина;пряні овочі;наноструктуроване пюре |
Дата публикации: | 2013 |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В. Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2013. № 4/10 (64). С. 53-57. |
Серия/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 4/10 (64) |
Краткий осмотр (реферат): | Робота присвячена розробці біотехнології отримання функціональних кисломолочних напоїв на основі сколотини з використанням в якості інновації добавок із коренів хрону, селери, імбиру та часнику у формі швидкозамороженого наноструктурованого пюре та екстрактами з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини (НЛПАРС), які характеризуються рекордним вмістом біологічно активних речовин (БАР). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23951 |
ISSN: | 1729-3774 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_evropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohyy_article_2013_4_10.pdf | 669.6 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.