Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23919
Назва: The influence of mechanolysis on the activaton of nanocomplexes of heteropolysaccharides and proteins of plant biosystems in developing of nanotechnologies
Автори: Pavlyuk, Raisa
Pogarska, Viktoriya
Kotuyk, Тatyana
Pogarskiy, Aleksey
Loseva, Svitlana
Ключові слова: нанотехнологія;дрібнодисперсне подрібнення;механоліз;нанокомплекси;біополімери;гетерополісахариди
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Pavlyuk R., Pogarska V., Kotuyk T., Pogarskiy A., Loseva S. The influence of mechanolysis on the activaton of nanocomplexes of heteropolysaccharides and proteins of plant biosystems in developing of nanotechnologies. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 3/11 (81). P. 33-40. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.70996.
Серія/номер: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 3/11 (81)
Короткий огляд (реферат): Запропоновано та розроблено нанотехнологію білкових рослинних добавок у формі нанопорошков і нанопюре із гороху, яка заснована на процесах глибокої переробки сировини. В якості інновації використовували дрібнодисперсне подрібнення термообробленої сировини, яке супроводжується неферментативним біокаталізом-механолізом нанокомплексів біополімерів (гетерополісахардів і білків) в розчинну легкозасвоювану форму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23919
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_3_11.pdf485.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.