Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPavlyuk, Raisa-
dc.contributor.authorPogarska, Viktoriya-
dc.contributor.authorKotuyk, Тatyana-
dc.contributor.authorPogarskiy, Aleksey-
dc.contributor.authorLoseva, Svitlana-
dc.date.accessioned2023-02-23T15:52:20Z-
dc.date.available2023-02-23T15:52:20Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationPavlyuk R., Pogarska V., Kotuyk T., Pogarskiy A., Loseva S. The influence of mechanolysis on the activaton of nanocomplexes of heteropolysaccharides and proteins of plant biosystems in developing of nanotechnologies. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 3/11 (81). P. 33-40. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.70996.uk_UA
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23919-
dc.description.abstractЗапропоновано та розроблено нанотехнологію білкових рослинних добавок у формі нанопорошков і нанопюре із гороху, яка заснована на процесах глибокої переробки сировини. В якості інновації використовували дрібнодисперсне подрібнення термообробленої сировини, яке супроводжується неферментативним біокаталізом-механолізом нанокомплексів біополімерів (гетерополісахардів і білків) в розчинну легкозасвоювану форму.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.relation.ispartofseriesEastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 3/11 (81)-
dc.subjectнанотехнологіяuk_UA
dc.subjectдрібнодисперсне подрібненняuk_UA
dc.subjectмеханолізuk_UA
dc.subjectнанокомплексиuk_UA
dc.subjectбіополімериuk_UA
dc.subjectгетерополісахаридиuk_UA
dc.titleThe influence of mechanolysis on the activaton of nanocomplexes of heteropolysaccharides and proteins of plant biosystems in developing of nanotechnologiesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_3_11.pdf485.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.