Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23919
Название: The influence of mechanolysis on the activaton of nanocomplexes of heteropolysaccharides and proteins of plant biosystems in developing of nanotechnologies
Авторы: Pavlyuk, Raisa
Pogarska, Viktoriya
Kotuyk, Тatyana
Pogarskiy, Aleksey
Loseva, Svitlana
Ключевые слова: нанотехнологія;дрібнодисперсне подрібнення;механоліз;нанокомплекси;біополімери;гетерополісахариди
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Pavlyuk R., Pogarska V., Kotuyk T., Pogarskiy A., Loseva S. The influence of mechanolysis on the activaton of nanocomplexes of heteropolysaccharides and proteins of plant biosystems in developing of nanotechnologies. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 3/11 (81). P. 33-40. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.70996.
Серия/номер: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 3/11 (81)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано та розроблено нанотехнологію білкових рослинних добавок у формі нанопорошков і нанопюре із гороху, яка заснована на процесах глибокої переробки сировини. В якості інновації використовували дрібнодисперсне подрібнення термообробленої сировини, яке супроводжується неферментативним біокаталізом-механолізом нанокомплексів біополімерів (гетерополісахардів і білків) в розчинну легкозасвоювану форму.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23919
ISSN: 1729-3774
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_3_11.pdf485.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.