Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23915
Назва: The effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplements
Автори: Pavlyuk, R.
Pogarska, V.
Balabai, K.
Pavlyuk, V.
Kotuyk, Т.
Ключові слова: глибока переробка сировини;кріомеханодеструкція;дрібнодисперсне подрібнення;топінамбур;нанокомплекси;інулін;нанопюре
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Pavlyuk R., Pogarska V., Balabai K., Pavlyuk V., Kotuyk T. The effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplements. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 4/11 (82). P. 20-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.76107.
Серія/номер: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 4/11 (82)
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив процесів глибокої переробки рослинної сировини, яка включає кріогенне «шокове» заморожування та дрібнодисперсне подрібнення, на активацію важкорозчинних та важкозасвоюваних гетерополісахарид-білкових нанокомплексів в розчинну форму. Установлено, що відбувається руйнування і трансформація їх значної частини в наноформу (на 45…55 %) при розробці нанотехнологій пюре з топінамбуру. Розкрито механізми процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23915
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_4.pdf418.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.