Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23915
Назва: | The effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplements |
Автори: | Pavlyuk, R. Pogarska, V. Balabai, K. Pavlyuk, V. Kotuyk, Т. |
Ключові слова: | глибока переробка сировини;кріомеханодеструкція;дрібнодисперсне подрібнення;топінамбур;нанокомплекси;інулін;нанопюре |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Pavlyuk R., Pogarska V., Balabai K., Pavlyuk V., Kotuyk T. The effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplements. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 4/11 (82). P. 20-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.76107. |
Серія/номер: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 4/11 (82) |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив процесів глибокої переробки рослинної сировини, яка включає кріогенне «шокове» заморожування та дрібнодисперсне подрібнення, на активацію важкорозчинних та важкозасвоюваних гетерополісахарид-білкових нанокомплексів в розчинну форму. Установлено, що відбувається руйнування і трансформація їх значної частини в наноформу (на 45…55 %) при розробці нанотехнологій пюре з топінамбуру. Розкрито механізми процесів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23915 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_4.pdf | 418.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.