Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23915
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPavlyuk, R.-
dc.contributor.authorPogarska, V.-
dc.contributor.authorBalabai, K.-
dc.contributor.authorPavlyuk, V.-
dc.contributor.authorKotuyk, Т.-
dc.date.accessioned2023-02-23T15:40:41Z-
dc.date.available2023-02-23T15:40:41Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationPavlyuk R., Pogarska V., Balabai K., Pavlyuk V., Kotuyk T. The effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplements. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 4/11 (82). P. 20-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.76107.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23915-
dc.description.abstractВивчено вплив процесів глибокої переробки рослинної сировини, яка включає кріогенне «шокове» заморожування та дрібнодисперсне подрібнення, на активацію важкорозчинних та важкозасвоюваних гетерополісахарид-білкових нанокомплексів в розчинну форму. Установлено, що відбувається руйнування і трансформація їх значної частини в наноформу (на 45…55 %) при розробці нанотехнологій пюре з топінамбуру. Розкрито механізми процесів.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.relation.ispartofseriesEastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 4/11 (82)-
dc.subjectглибока переробка сировиниuk_UA
dc.subjectкріомеханодеструкціяuk_UA
dc.subjectдрібнодисперсне подрібненняuk_UA
dc.subjectтопінамбурuk_UA
dc.subjectнанокомплексиuk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectнанопюреuk_UA
dc.titleThe effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplementsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_4.pdf418.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.