Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23915
Название: The effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplements
Авторы: Pavlyuk, R.
Pogarska, V.
Balabai, K.
Pavlyuk, V.
Kotuyk, Т.
Ключевые слова: глибока переробка сировини;кріомеханодеструкція;дрібнодисперсне подрібнення;топінамбур;нанокомплекси;інулін;нанопюре
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Pavlyuk R., Pogarska V., Balabai K., Pavlyuk V., Kotuyk T. The effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplements. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 4/11 (82). P. 20-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.76107.
Серия/номер: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 4/11 (82)
Краткий осмотр (реферат): Вивчено вплив процесів глибокої переробки рослинної сировини, яка включає кріогенне «шокове» заморожування та дрібнодисперсне подрібнення, на активацію важкорозчинних та важкозасвоюваних гетерополісахарид-білкових нанокомплексів в розчинну форму. Установлено, що відбувається руйнування і трансформація їх значної частини в наноформу (на 45…55 %) при розробці нанотехнологій пюре з топінамбуру. Розкрито механізми процесів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23915
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_4.pdf418.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.