Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23898
Title: | Features of turkish cuisine |
Other Titles: | Особливості турецької кухні |
Authors: | Какуріна, Х. Е. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ков’ях, І. І. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Какуріна Х. Е. Features of turkish cuisine (Особливості турецької кухні). Наук. кер. І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 235 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Abstract: | У доповіді йдеться про особливості турецької кухні й національні страви, відношення народу до їжі й цікаві звички, що притаманні громадянам Туреччини, про особливості сервісу, а також місце турецької кухні в сучасному світі |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23898 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-235.pdf | 130.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.