Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23898
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorКакуріна, Х. Е.-
dc.date.accessioned2023-02-23T14:25:12Z-
dc.date.available2023-02-23T14:25:12Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКакуріна Х. Е. Features of turkish cuisine (Особливості турецької кухні). Наук. кер. І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 235uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23898-
dc.description.abstractУ доповіді йдеться про особливості турецької кухні й національні страви, відношення народу до їжі й цікаві звички, що притаманні громадянам Туреччини, про особливості сервісу, а також місце турецької кухні в сучасному світіuk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15-
dc.titleFeatures of turkish cuisineuk_UA
dc.title.alternativeОсобливості турецької кухніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-235.pdf130.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.