Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23836
Назва: | Nutritional supplements |
Інші назви: | Харчові добавки |
Автори: | Глазунова, Я. О. |
Науковий керівник : | Удовенко, І. В. Подворна, Л. А. |
Дата публікації: | 8-кві-2021 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Глазунова Я. О. Nutritional supplements (Харчові добавки). Наук. кер. І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 222 |
Серія/номер: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Короткий огляд (реферат): | Традиційні харчові технології та методи кулінарної обробки харчових продуктів, що формувалися протягом багатьох років, перевірені часом і з цієї причини є відносно безпечними. На відміну від традиційних, більшість сучасних харчових технологій мають зовсім іншу мету – створити комерційний продукт із мінімальними витратами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23836 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-222.pdf | 138.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.