Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23836
Title: Nutritional supplements
Other Titles: Харчові добавки
Authors: Глазунова, Я. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Удовенко, І. В.
Подворна, Л. А.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Глазунова Я. О. Nutritional supplements (Харчові добавки). Наук. кер. І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 222
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Abstract: Традиційні харчові технології та методи кулінарної обробки харчових продуктів, що формувалися протягом багатьох років, перевірені часом і з цієї причини є відносно безпечними. На відміну від традиційних, більшість сучасних харчових технологій мають зовсім іншу мету – створити комерційний продукт із мінімальними витратами.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23836
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-222.pdf138.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.