Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23836
Title: | Nutritional supplements |
Other Titles: | Харчові добавки |
Authors: | Глазунова, Я. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Удовенко, І. В. Подворна, Л. А. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Глазунова Я. О. Nutritional supplements (Харчові добавки). Наук. кер. І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 222 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Abstract: | Традиційні харчові технології та методи кулінарної обробки харчових продуктів, що формувалися протягом багатьох років, перевірені часом і з цієї причини є відносно безпечними. На відміну від традиційних, більшість сучасних харчових технологій мають зовсім іншу мету – створити комерційний продукт із мінімальними витратами. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23836 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-222.pdf | 138.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.