Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23670
Назва: | Комплексний аналіз мотивації праці та якості обслуговування у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Ткачова, С.С. Цибіна, О.М. |
Ключові слова: | комплексний аналіз;мотивація праці;якість;обслуговування;заклади ресторанного господарства;comprehensive analysis;work motivation;quality;service;restaurant establishments;комплексный анализ;мотивация труда;качество;обслуживание;заведения ресторанного хозяйства |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Ткачова С. С., Цибіна О. М. Комплексний аналіз мотивації праці та якості обслуговування у закладах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 644-649. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано алгоритм комплексного аналізу мотивації праці персоналу та якості обслуговування споживачів на підставі проведених у закладах ресторанного господарства досліджень. Algorithm of complex analysis of personnel for motivating personel labor and quality of servicing customers on the basis of the researches held in restaurant business enterprises is suggested. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23670 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_91.pdf | 158.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.