Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23645
Назва: Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts
Автори: Mazur, Lіubov
Gubskyi, Sergii
Dorohovych, Antonella
Labazov, Maksym
Ключові слова: caramel;antioxidant;polyphenolic;ascorbic acid;coulometry
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Mazur L., Gubskyi S., Dorohovych A., Labazov M. Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts. Ukrainian Food Journal. 2018. Vol. 7, Issue 1. P. 7-21. DOI: 10.24263/2304-974X-2018-7-1-3.
Короткий огляд (реферат): An investigation of the antioxidant properties of the candy caramel samples based on the sugar replacers of maltitol and isomaltol, enriched with ascorbic acid and biologically active substances of water extracts of dried leaves of Menthae Piperitae and flowers of Matricariae chamomilla L. was carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23645
ISSN: 2313–5891
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mazur_ukrainian_food_Journal_2018_7_1.pdf712.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.