Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23645
Назва: | Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts |
Автори: | Mazur, Lіubov Gubskyi, Sergii Dorohovych, Antonella Labazov, Maksym |
Ключові слова: | caramel;antioxidant;polyphenolic;ascorbic acid;coulometry |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Mazur L., Gubskyi S., Dorohovych A., Labazov M. Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts. Ukrainian Food Journal. 2018. Vol. 7, Issue 1. P. 7-21. DOI: 10.24263/2304-974X-2018-7-1-3. |
Короткий огляд (реферат): | An investigation of the antioxidant properties of the candy caramel samples based on the sugar replacers of maltitol and isomaltol, enriched with ascorbic acid and biologically active substances of water extracts of dried leaves of Menthae Piperitae and flowers of Matricariae chamomilla L. was carried out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23645 |
ISSN: | 2313–5891 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mazur_ukrainian_food_Journal_2018_7_1.pdf | 712.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.