Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23635
Название: Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировини
Авторы: Червоний, В. М.
Сємікоз, К. Е.
Афукова, Н. О.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Червоний В. М., Сємікоз К. Е., Афукова Н. О. Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировини: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 78-80.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23635
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_43.pdf465.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.