Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23635
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorСємікоз, К. Е.-
dc.contributor.authorАфукова, Н. О.-
dc.date.accessioned2023-02-22T10:59:11Z-
dc.date.available2023-02-22T10:59:11Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧервоний В. М., Сємікоз К. Е., Афукова Н. О. Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировини: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 78-80.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23635-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleВикористання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировиниuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_43.pdf465.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.