Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23559
Назва: Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія
Автори: Упатова, Олена Іванівна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Ключові слова: харчова хімія;органічна хімія
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Упатова О. І., Мурликіна Н. В. Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія. Методичні вказівки та індивідуальні завдання з дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х.: ХДУХТ, 2016. 92 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання розділу «Органічна хімія» є забезпечення високого рівня фундаментальних знань щодо взаємозв’язку структури органічних сполук з їх реакційною здатністю і властивостями, які впливають на якість харчових продуктів а також пояснення хімічних та біохімічних процесів, що відбуваються при зберіганні та технологічній обробці харчових продуктів. Вивчення основних теоретичних положень хімії органічних сполук сприяє формуванню, розширенню і поглибленню фундаментальних, загальнопрофесійних, спеціальних знань, а також активному формуванню предметних і професійних компетенцій, спрямованих на виконання виробничих функцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23559
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_KHKH_2_2016.pdf1.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.