Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23559
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУпатова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorМурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.date.accessioned2023-02-21T19:32:02Z-
dc.date.available2023-02-21T19:32:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУпатова О. І., Мурликіна Н. В. Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія. Методичні вказівки та індивідуальні завдання з дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х.: ХДУХТ, 2016. 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23559-
dc.description.abstractМетою викладання розділу «Органічна хімія» є забезпечення високого рівня фундаментальних знань щодо взаємозв’язку структури органічних сполук з їх реакційною здатністю і властивостями, які впливають на якість харчових продуктів а також пояснення хімічних та біохімічних процесів, що відбуваються при зберіганні та технологічній обробці харчових продуктів. Вивчення основних теоретичних положень хімії органічних сполук сприяє формуванню, розширенню і поглибленню фундаментальних, загальнопрофесійних, спеціальних знань, а також активному формуванню предметних і професійних компетенцій, спрямованих на виконання виробничих функцій.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectорганічна хіміяuk_UA
dc.titleХарчова хімія. Розділ 2. Органічна хіміяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KHKH_2_2016.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.