Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23559
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Упатова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T19:32:02Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T19:32:02Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Упатова О. І., Мурликіна Н. В. Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія. Методичні вказівки та індивідуальні завдання з дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х.: ХДУХТ, 2016. 92 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23559 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання розділу «Органічна хімія» є забезпечення високого рівня фундаментальних знань щодо взаємозв’язку структури органічних сполук з їх реакційною здатністю і властивостями, які впливають на якість харчових продуктів а також пояснення хімічних та біохімічних процесів, що відбуваються при зберіганні та технологічній обробці харчових продуктів. Вивчення основних теоретичних положень хімії органічних сполук сприяє формуванню, розширенню і поглибленню фундаментальних, загальнопрофесійних, спеціальних знань, а також активному формуванню предметних і професійних компетенцій, спрямованих на виконання виробничих функцій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | органічна хімія | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_KHKH_2_2016.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.