Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23559
Title: Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія
Authors: Упатова, Олена Іванівна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Keywords: харчова хімія;органічна хімія
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Упатова О. І., Мурликіна Н. В. Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія. Методичні вказівки та індивідуальні завдання з дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х.: ХДУХТ, 2016. 92 с.
Abstract: Метою викладання розділу «Органічна хімія» є забезпечення високого рівня фундаментальних знань щодо взаємозв’язку структури органічних сполук з їх реакційною здатністю і властивостями, які впливають на якість харчових продуктів а також пояснення хімічних та біохімічних процесів, що відбуваються при зберіганні та технологічній обробці харчових продуктів. Вивчення основних теоретичних положень хімії органічних сполук сприяє формуванню, розширенню і поглибленню фундаментальних, загальнопрофесійних, спеціальних знань, а також активному формуванню предметних і професійних компетенцій, спрямованих на виконання виробничих функцій.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23559
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KHKH_2_2016.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.