Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23550
Назва: | Харчова хімія |
Автори: | Евлаш, Вікторія Владленівна Отрошко, Наталія Олександрівна Мурликіна, Наталя Віталіївна Пілюгіна, Інна Сергіївна |
Ключові слова: | харчова хімія;харчові технології;інженерія |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Харчова хімія: метод. вказів. для самост. підгот. та викон. контрольних робіт для студентів, що навчаються за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія"; уклад.: В. В. Євлаш, Н. О. Отрошко, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | В рамках підготовки студентів за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія" дисципліна "Харчова хімія" систематизує отримані студентами знання і навички з фундаментальних хімічних дисциплін (органічна хімія, аналітична хімія, фізична та колоїдна хімія, біохімія) і дозволяє усвідомлено перейти до вивчення спеціальних дисциплін. Таким чином, метою викладання дисципліни "Харчова хімія" є формування у студентів сучасних уявлень про хімічний склад харчової сировини, напівфабрикатів та готових продуктів; загальні закономірності хімічних процесів, що протікають при переробці та зберіганні харчових систем. Дані метод.вказ. призначені для самост. роботи та виконання контр. робіт насамперед для студентів заочної форми навчання, у тому числі прискореної, однак можуть бути використані для самостійної роботи і підготовки до заліку студентів денної форми навчання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23550 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mv_kharchova inzheneriya_2013.pdf | 895.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.