Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23550
Название: Харчова хімія
Авторы: Евлаш, Вікторія Владленівна
Отрошко, Наталія Олександрівна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Ключевые слова: харчова хімія;харчові технології;інженерія
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Харчова хімія: метод. вказів. для самост. підгот. та викон. контрольних робіт для студентів, що навчаються за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія"; уклад.: В. В. Євлаш, Н. О. Отрошко, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 66 с.
Краткий осмотр (реферат): В рамках підготовки студентів за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія" дисципліна "Харчова хімія" систематизує отримані студентами знання і навички з фундаментальних хімічних дисциплін (органічна хімія, аналітична хімія, фізична та колоїдна хімія, біохімія) і дозволяє усвідомлено перейти до вивчення спеціальних дисциплін. Таким чином, метою викладання дисципліни "Харчова хімія" є формування у студентів сучасних уявлень про хімічний склад харчової сировини, напівфабрикатів та готових продуктів; загальні закономірності хімічних процесів, що протікають при переробці та зберіганні харчових систем. Дані метод.вказ. призначені для самост. роботи та виконання контр. робіт насамперед для студентів заочної форми навчання, у тому числі прискореної, однак можуть бути використані для самостійної роботи і підготовки до заліку студентів денної форми навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23550
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
mv_kharchova inzheneriya_2013.pdf895.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.