Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23544
Назва: Харчові добавки
Автори: Грінченко, Ольга Олексіївна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Ключові слова: харчові домішки;фізико-хімічні властивості;методи аналізу;лабораторні роботи;техніка безпеки
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Харчові добавки: метод. вказ. для самостійної підготовки та виконання лабор. робіт студ., які навчаються за напр. підгот. 6.030510 " Товарознавство і торгівельне підприємництво"; уклад: О. О. Гринченко, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 58 с.
Короткий огляд (реферат): Метод. вказ. призначені для студентів, що навчаються на товарознавчому факультеті ХДУХТ. Матеріал викладено відповідно робочій програмі дисципліни "Хімія" і побудований таким чином, щоб студенти змогли самостійно оволодіти основами фізичної та колоїдної хімії, зрозуміти закономірності процесів, що мають місце у харчовій продукції під час її виготовлення, переробки та зберігання, оволодіти сучасними фізико-хімічними методами аналізу, що застосовуються під час дослідження харчової продукції.Видання містить інформацію про загальні правила техніки безпеки, основні застережні заходи під час роботи у хімічній лабораторії та правила допомоги при нещасних випадках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23544
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_kharchodobavky_2011.pdf657.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.