Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23544
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грінченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Гурікова, Ірина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T18:11:34Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T18:11:34Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Харчові добавки: метод. вказ. для самостійної підготовки та виконання лабор. робіт студ., які навчаються за напр. підгот. 6.030510 " Товарознавство і торгівельне підприємництво"; уклад: О. О. Гринченко, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23544 | - |
dc.description.abstract | Метод. вказ. призначені для студентів, що навчаються на товарознавчому факультеті ХДУХТ. Матеріал викладено відповідно робочій програмі дисципліни "Хімія" і побудований таким чином, щоб студенти змогли самостійно оволодіти основами фізичної та колоїдної хімії, зрозуміти закономірності процесів, що мають місце у харчовій продукції під час її виготовлення, переробки та зберігання, оволодіти сучасними фізико-хімічними методами аналізу, що застосовуються під час дослідження харчової продукції.Видання містить інформацію про загальні правила техніки безпеки, основні застережні заходи під час роботи у хімічній лабораторії та правила допомоги при нещасних випадках. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові домішки | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні властивості | uk_UA |
dc.subject | методи аналізу | uk_UA |
dc.subject | лабораторні роботи | uk_UA |
dc.subject | техніка безпеки | uk_UA |
dc.title | Харчові добавки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_kharchodobavky_2011.pdf | 657.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.