Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23544
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрінченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorГурікова, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-02-21T18:11:34Z-
dc.date.available2023-02-21T18:11:34Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationХарчові добавки: метод. вказ. для самостійної підготовки та виконання лабор. робіт студ., які навчаються за напр. підгот. 6.030510 " Товарознавство і торгівельне підприємництво"; уклад: О. О. Гринченко, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23544-
dc.description.abstractМетод. вказ. призначені для студентів, що навчаються на товарознавчому факультеті ХДУХТ. Матеріал викладено відповідно робочій програмі дисципліни "Хімія" і побудований таким чином, щоб студенти змогли самостійно оволодіти основами фізичної та колоїдної хімії, зрозуміти закономірності процесів, що мають місце у харчовій продукції під час її виготовлення, переробки та зберігання, оволодіти сучасними фізико-хімічними методами аналізу, що застосовуються під час дослідження харчової продукції.Видання містить інформацію про загальні правила техніки безпеки, основні застережні заходи під час роботи у хімічній лабораторії та правила допомоги при нещасних випадках.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові домішкиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.subjectметоди аналізуuk_UA
dc.subjectлабораторні роботиuk_UA
dc.subjectтехніка безпекиuk_UA
dc.titleХарчові добавкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_kharchodobavky_2011.pdf657.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.